Ce inseamna sa cunosti pe cineva

Inseamna sa ii stii fiecare gest, sa vezi cand te minte, sa stii ceea ce simte, chiar daca el e incapatanat si orgolios si nu vrea sa recunoasca.

Sa stii ce ii face placere, sa stii ca acum cand esti doar cu el, stii cum sa il iei, unde sa il atingi ca sa se infioare, cum sa il gadili ca sa ii smulgi un zambet, sa mergi cu degetele pe el si sa il vezi cum se `cuddles` [ nu stiu sinonimul in romana ].

Sa mergi cu el pe strada si sa stii care e urmatorul lucru pe care il va face, sa stii cum va raspunde la o replica, cum va reactiona intr-o anumita situatie, sa stii cand ii vin piticii pe creier, si cand sa il bagi in pizda ma-sii fara sa il afectezi prea mult :)

Cunosti o persoana in momentul in care atunci cand esti cu ea, te simti in siguranta, pentru ca nimic nou nu se mai poate ivi [ de proportii majore, desigur ], cand in clipa in care te ia in brate, poti sa ii plangi in hohote, pentru ca te va ajuta. Cand ii poti spune orice, ca te va asculta si va incerca sa gaseasca o solutie.

Pe scurt, cunosti pe cineva cand face parte din tine :)

Published in: on June 3, 2007 at 5:20 pm  Comments (16)  

The URI to TrackBack this entry is: http://bitterbluechronicles.wordpress.com/2007/06/03/ce-inseamna-sa-cunosti-pe-cineva/trackback/

RSS feed for comments on this post.

16 CommentsLeave a comment

 1. hmm… interesant…dar nu cunosc nicio persoana atat de detaliat…:)

 2. and you know this….because you feel this?
  io una cred ca stiu ca il cunosc pentru ca asta simt…:-/
  damn…touchy post,in plm:))

 3. dragut post. adevarat totusi. dar nu poti cunoaste o persoana in totalitate, orice ar insemna ea pentru tine. dar cred ca stii asta deja :P

 4. Da, normal ca nu o poti cunoaste in totalite. Nici macar pe tine insuti nu te poti cunoaste in totalitate .. dar .. ma gandeam :)

 5. Frumos mesajul! Personal zic ca pe oameni poti sa-i cunosti in mai multe feluri.. si uneori nu trebuie sa fii prea bagaretz, ca risti tocmai contrariul… aici te-ai referit la o cunoastere din aceea intima, specifica -teoretic- unui cadru familial,de prieteni sau de ‘ubiti. in general poti sa cunosti o persoana daca îi castigi increderea si stie ca se poate baza pe ajutorul si discretia ta, la nevoie. blablabla…In concluzie, putine persoane pe care sa le stim cu adevarat departe de aparente, si nici de acelea nu putem fi siguri ca la un moment dat nu ne vor dezamagi…

 6. ce romantic :X:X :-j..scoate o tzatza :)):*

 7. Are unu o idee si toate “hoes-urile” lui scriu despre asta. Cata inventivitate. :)

 8. Frumos spus ! Insa Ayra io zic sa te trezesti ca e dimineatza si ai treaba ! Pe bune ! De ce sa stai in Utopia, cand potzi trai la cote maxime in Realitate !
  P.S. Si io visez din cand in cand asa ! Da sa nu mai spui la nimeni ! (ramane’ntre noi ! OK ?)
  Andrei… ;)

 9. mai adevarat de atat nu puteai grai.

 10. Sunt curios ţie de câte ori îţi iese partea cu băgatul :))

 11. “parte din tine’ ce frumos!!

 12. Ce inseamna sa cunosti pe cineva

  Eu o sa te intreb : Nu crezi ca este mai Important pe cine cunosti ?! Sar putea sa cunosti pe cineva, dar persoana aceea sa se schimbe cu vremia.
  Din Nou ” Nu crezi ca este mai Important pe cine cunosti ?”

  Eu am sa-ti dau un Exemplu,
  Daca te duci si cumperi o masina construita de firma Fiat si ai probleme cu ea, crezi ca mergind la firma Mercedes o sa ti se resolve problema !? Nu cred.
  Tot asa este cu problema de a cunoaste pe cineva noi avem pe Unul care nea construit si tot Acesta poatesa ne ajute cu toate problemele noastre, El poate restaura siguranta in sufletul nostru, Acesta Unul poate sa ne dea lumina necesara sa nu facem decisi in viata spre persoane cari nu pot sau nu vor putea sa ne Implineasca Viata.

  Jesus Loves You !!!

 13. bravo Dorel!!Asa este!cred ca e cel mai corect raspuns.

 14. Dragutz ce ai scris tu acolo….dar daca ai cunoaste asha pe cineva…totul ar fii banal…nimic spontan pentru k stii deja ce va face…si deci numai rutina..banal ;)

 15. Sa cunos pe cineva

 16. mie unul nu mi`ar placea sa cunosc pe cineva atat de detaliat.. m`ar plictisi :-j sa cunosti pe cineva… da… inseamna toate alea dar nu duse la… exagerare:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: